Nyhet

Måtte avlyse i 2015 – nå meldes han klar til sommerens utgave av Øya

GAFFA.no - alt om musikk.

Oslo-festivalen med flere sterke navn.

I går ble det klart at King Gizzard And The Lizard Wizard og Ola Kvernberg er klare for Tøyenparken til sommeren, og i dag slipper festivalen to navn til.

Den amerikanske soulartisten Curtis Harding (bildet) skulle egentlig spilt i Tøyenparken i 2015, men måtte avlyse. Nå får Øya-publikummet en ny sjanse – han er er en av dem som legges til programmet i dag.


I tillegg er det også klart at det norske bandet Sløtface, som nettopp har mottatt GAFFA-Prisen i kategorien årets norske gruppe, vil stå på scenen på Oslo-festivalen.

LES OGSÅ: Hvor gammel er den typiske «Creep»-fan?

— Sløtface opplever for tida en økende interesse internasjonalt, med god grunn. De hører naturlig hjemme i årets Øya-program. I tillegg gleder vi oss til å presentere Curtis Harding for et norsk publikum, sier Øyafestivalens pressetalsmann Jonas Prangerød til GAFFA.


Se Sløtface spille singelen Magazine på GAFFA-kontoret. Artikkelen fortsetter under videoen.

Årets utgave av Øyafestivalen går av stabelen i Tøyenparken 7. til 11. august med artister som Arctic Monkeys, Kendrick Lamar, Patti Smith, St. Vincent, Arcade Fire, Grizzly Bear, Brockhampton og Lykke Li på programmet.


LES OGSÅ: Benekter at han bannlyser mobiltelefoner på konsertene sine.

Billettsalget er i gang via Ticketmaster.

ANNONCE