Nyhet

Sløtface teamer opp med australsk band på ny singel

Singelen "Fight Back Time" er ute etter radiopremiere på anerkjente Triple J (AUS)

Sløtface sin nye sang har med seg bidrag fra Sidney-bandet The Buoys.The Buoys er har det siste året markert seg som en attraktiv nykommer i det Australske musikklimaet blant annet som oppvarmere for Arctic Monkeys.

"Fight Back Time" ble sluppet mandag morgen norsk tid etter radiopremiere på radiokanalen tripleJ i Australia. Under premieren forteller vokalist og låtskriver Zoe Catterall fra The Buoys og Haley Shea (Sløtface), som befinner seg i Sydney for anledningen, om deres svært gledelige samarbeid. Lytt til det (geo-blokkerte) klippet her.

Det er ikke rent små indie-krefter som har samlet seg for Sløtface sitt siste mesterverk. Etter å ha skrevet demoen til "Fight Back Time" i London sammen med Wet Leg-låtskriver Michael Champion og produsent Paul Whalley, var det liten tvil for frontfigur Shea at låta fortjente førsteklasses håndtering. På vei rundt jorda falt demoen umiddelbart i smak hos australske The Buoys, som på rekordtid kastet seg rundt og tilførte de siste elementene som formet den endelige utgivelsen.


Sjekk ut låten her: 

ANNONCE