Nyhet

Festivalen legges ned - etter seks år

GAFFA.no - alt om musikk.

Uddevalla Solid Sound har hatt profiler som Angel Haze, Interpol og Dizzee Rascal på plakaten gjennom seks år. Nå er det slutt.

Det er GAFFA Sverige som melder om at Uddevalla Solid Sound legges ned. Dermed ble 2017-utgaven, med norske SEEB, Icona Pop og Johnossi blant de største bookingene, også den siste festen. I en lengre pressemelding publisert på festivalens Facebook-side kommer det frem hvorfor det er slutt for festivalen.

Blant grunnene som listes opp er både stramme tidsfrister og dårlig økonomi viktige faktorer for nedleggelsen.


LES OGSÅ: Justin Timberlake til Norge.

— Vi på Uddevalla Solid Sound vil takke for alle de vakre minnene, vårt fantastiske publikum, Uddevalla kommune, samarbeidspartnere, leverandører, organisatorer og ikke mins alle de fantastiske frivillige. Dere er best, og har i det hele tatt gjort disse seks årene mulige, står det blant annet i meldingen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Flere norske navn har opptrådt på Uddevalla Solid Sound siden oppstarten i 2012, blant annet Kvelertak og Tungevaag & Raaban, samt SEEB som tidligere er nevnt i denne artikkelen. Veronica Maggio, Thåström, Icona Pop, Laleh, Timbuktu, Angel Haze, Interpol og Dizzee Rascal er blant de internasjonale og hjemlige favorittene festivalen har fått tak i gjennom årenes løp.


p>

LES OGSÅ: Rapfenomen bekreftet til Kadetten.


ANNONCE