Nyhet

Metallsuksessen Ghost inntar Norge også i 2019

GAFFA.no - alt om musikk.

Bandet er bekreftet tilbake til Oslo neste år.

Sist måned varmet Ghost opp for selveste Guns N’ Roses, da de spilte på Valle Hovin. Nå kan bandet meddele at de returnerer til Norge med sitt egne headliner-show i Oslo Spektrum den 21. februar.

LES OGSÅ: Bandets hyllest til Metallica går verden rundt.


Det svenske metallbandet har hatt et inntog i sjangeren svært få andre kan skryte på seg. Siden de slapp sitt første fulle album tilbake i 2010, har deres reise ikke vært noe annet enn eventyrlig. En kontinuerlig steam av gotiske metallutgivelser av den episke arten har fulgt etter.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Etter å ha stukket av med en Grammis i hjemlandet for beste metallalbum i 2013, tok det bare noen år før de også mottok en vaskeekte Grammy for beste metallopptreden i 2016. De er kjent for sine elleville sceneshow, som knyttes tett opp mot deres okkulte og myteomspunnede verden.

LES OGSÅ: Dette var høydepunktene på Øyafestivalen.

Da de slapp sitt fjerde studioalbum tidligere i år, mottok det 5 av 6 stjerner her i GAFFA. Vår anmelder skrev blant annet at Prequelle var «en naturlig fortsettelse på det Ghost alltid har handlet om».


Frontmannens karakter, Papa Emeritus, er nå byttet ut med den minst like skrekkinngytende Cardinal Copia for deres kommende «A Pale Tour Named Death»-turné.

Billettsalgets er i gang fra fredag 17. august, klokken 09:00.

ANNONCE