Nyhet

Honningbarna tar pause

GAFFA.no - alt om musikk.

Bandmedlemmene har lagt ut et innlegg om det på sosiale medier.

Honningbarna har de siste åtte årene herjet norske scener og høyttalere. Senest i desember innkasserte punkbandet seks stjerner her i GAFFA for utgivelsen Voldelig Lyd. Selv om Honningbarna har vært å se på flere norske festivaler denne sommeren, kunne bandet i juli dele overfor sine følgere på Facebook meddele at en pause sto for tur.

I tillegg ble det klart at Simen Nilsen ville forlate bandet etter sommerens konserter.


LES OGSÅ: Festivaler over hele landet melder om billettsvindel

Tidligere denne måneden skrev Se & Hør at bandmedlemmene hadde avslørt at grunnen til pausen var at alle medlemmene i bandet skulle bli fedre innen kort tid. Det skulle Edvard Valberg ha fortalt, som sammen med Christoffer David Trædal, Nils Jørgen Nilsen og Lars Anfrido Emmelthun utgjør Honningbarna.

Dette stemmer ikke, skriver Honningbarna nå i et nytt innlegg på sosiale medier.


Artikkelen fortsetter under videoen.

«Hei venner! Takk for alle babygratulasjoner, godt å se dere følger med. Kjempehyggelig. Når det er sagt er ingen av oss gravide, langt mindre alle samtidig (lol). Det er vanskelig når Se & Hør comes a-knockin’ å ikke come a-rockin’ med en god gammel kongekobra-manøver. Det er jo dritmorsomt, men vi er 10x3 generasjoner som blir rent ned (herregud så mange som leser de tingene der?) av gratulasjoner her. Uansett - HAHAHA og RIP bebis»


LES OGSÅ: Rod Stewart slipper nytt til høsten.

Enn så lenge kan Honningbarna oppleves på Hagefestivalen i Langesund i kveld, før de varmer opp for DumDum Boys på Sverresborg Arena i Trondheim 10. august og avslutter sommerens turné under Jessheimdagene 17. august.

ANNONCE