Nyhet

Beyoncé nedstammer fra en slaveeier, røper hun i historisk utgave av Vogue

GAFFA.no - alt om musikk.

Da Beyoncé forsket i slektshistorien, oppdaget hun at hun nedstammer fra en slaveeier – som forelsket seg i en slave og giftet seg med henne.

— Jeg brukte tid på å fordøye den avsløringen. Jeg stilte spørsmål med hva det betød, og forsøkte å sette det i perspektiv, sier Beyoncé Knowles i et stort intervju med Vogue, der hun også snakker om kroppslige forandringer etter tvillinggraviditeten, og haste-keisersnittet hun måtte gjennom.

Det resulterte i Rumi og Sir, en jente og en gutt, født i juni i fjor. I intervjuet sier hun at hun ikke tror det er tilfeldig at «Gud velsignet henne med tvillingene».


— Kvinnelig og mannlig energi var i stand til å sameksistere og vokse i mitt blod for første gang. Jeg ber om at jeg blir i stand til å bryte med slektsforbannelsen i min familie, og at mine barn vil få mindre kompliserte liv, sier Beyoncé, som i intervjuet snakker om «en linje med brutte mann-kvinneforhold, maktmisbruk og mistillit» i sin egen familie.

LES OGSÅ: Travel konsertuke i hovedstaden.

— Først da jeg selv klarte å se den linjen tydelig, var jeg i stand til å løse disse konfliktene i mitt eget forhold, sier Beyoncé.


Det har ryktes om ekteskapstrøbbelet og Jay-Z var utro. I dag beskriver hun ektemannen som «en soldat og en sterk støtte» i tiden etter tvillingfødselen.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Beyoncé pryder forsiden av det kommende septemberutgaven av Vogue.

Bildet er tatt av den 23 år gamle fotografen Tyler Mitchell, som også skriver seg inn i historien: Han er den første afrikansk-amerikaneren som skyter en Vogue-forside i de 126 årene bladet har eksistert.

LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt Travis Scott-album.


Han ble ifølge The Guardian håndplukket av Beyoncé og hennes team, som av utgiver Conde Nast fikk inneha det avisen kaller «en uvanlig kontroll» over hele bladet – fra forsidebilde ned til hver enkelt bildetekst.

Tittelen er da også «Beyoncé – med hennes egne ord».

(©NTB)


ANNONCE