Nyhet

Tove Lo kommer til Norge

GAFFA.no - alt om musikk.

Den svenske popkometen er klar for Rakettnatt 2018 i Tromsø.

Hun tilføyes en festivalplakat som allerede inneholder flere sterke navn som 2 Chainz, A$AP Ferg, Cezinando, Dagny og Anna Of The North. 

— Tove Lo er en artist vi har siklet etter lenge. Hun har et sound som er skreddersydd for festivalen vår og rykte på seg for å trollbinde publikum med eksplosive sceneshow, forteller Hallvar Agersborg, kommunikasjonssjef i Rakettnatt.


LES OGSÅ: Sanger arrestert i USA.

Den svenske artisten har virkelig satt sitt preg på den internasjonale scenen de siste årene. Lyttertallene hos strømmetjenestene har passert milliarden og hun har tatt del i stjernespekkede samarbeid med artister som Coldplay og Ellie Goulding.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Fullengderne Lady Wood (2016) og Blue Lips (2017) har sammen med singler som Cool Girl og Disco Tits bidratt til å sementere hennes status. Lady Wood ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA.


— Publikum kan forvente seg en hitparade og en uredd popstjerne som tør «å bjuda på» som de sier der Tove kommer fra, legger Agersborg til.


LES OGSÅ: Årets Roskilde-plakat er offentliggjort.

Årets utgave av Rakettnatt arrangeres 24. og 25. august. Det er fjerde år på rad at festivalen arrangeres på Stortorget - midt i Tromsø.

ANNONCE