Nyhet

Tove Lo bryr seg ikke om forventningspresset

GAFFA.no - alt om musikk.

Den svenske artisten er klar med sitt nye album Blue Lips (Lady Wood Phase II), og sier til TT at hun ikke lar seg prege av forventningspresset.

— Om jeg selv er fornøyd med det jeg skaper, bryr jeg meg ikke så mye. Det handler mer om at jeg vil at det skal være bra, jeg har høye krav. Det er klart at det er morsomt når det går bra, men det blir ikke fokuset, sier Tove Lo, som etter forrige plate har turnert som oppvarmer for Coldplay verden rundt.

LES OGSÅ: Sammenligner Nickelback med pornografi.


Det var en sterk vekker for den svenske verdensartisten, røper hun:

— Å gå fra å ha ditt eget publikum til å åpne for 80.000 mennesker som bare «vi vet ikke hvem du er». Etter første gigen gikk vi av scenen og innså at vi måtte tenke nytt.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Blue Lips er det avsluttende kapittelet i en firedelt sangsyklus som Tove Lo startet med 2016-albumet Lady Wood, der blant annet hitlåten Cool Girl var med.

LES OGSÅ: 653 sangere med felles opprop mot sexisme.


De to avsluttende delene som nå følger, er kalt Light Beams og Pitch Black, og byr på en større bredde enn forrige utgivelse. Selv sier Tove Lo at den nye skiven inneholder «de aller gladeste og de aller tristeste låtene».

— Det blir en annen nerve på et vis. Lady Wood var ganske sammenhengende i lydbilde og teksttema, det var som en «kaldhet» jeg hadde fordi jeg følte at jeg måtte beskytte meg selv. Det fantes ingen naivitet på det albumet, og det tror jeg at jeg har lagt til her, sier hun til TT.

(©NTB)


ANNONCE