Nyhet

— Hvem gidder å skrive det som ung musikkjournalist i dag?

GAFFA.no - alt om musikk.

«Det er vanskelig å sette merkelapp på Broen», leser bandet ofte om seg selv. Men musikkskribentene prøver som regel likevel.

I dag slipper det norske bandet Broen en remiks av låten Black Line, som norske Center Of The Universe står bak. 

LES OGSÅ: Programmet til ny festival offentliggjort.


Om remiksen sier bandet følgende:

— Vi hadde lyst på en remiks og har veldig lenge vært fans av Center Of The Universe og spesielt remiksen hans av låta //// av Moon Relay! Så vi spurte han, og så ble det til denne lille saken, en minimalistisk, litt 80s versjon av Black Line. Det er det som er kult med remikser, det at noen kan ta låta di og snu den helt på hodet, kle den i en totalt ny drakt! Vi digger det.

Artikkelen fortsetter under låten.

Låten var å finne på fjorårets album I Heart Art, som ble kåret til et av fjorårets beste album av GAFFA-redaksjonen.


p>

Det vanskelige sjangerbegrepet


«Korps fra fremtiden». «Feministisk jazz-linje-storband blandet med Rage Against The Machine».

Broen har blitt definert som mye forskjellig. Vi har snakket med dem om noen av de noe merkelige sjangermerkelappene de har fått festet på seg. Se hva de tenker om det i videoen nedenfor.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Bandet har høstet mye god kritikk de siste årene, både her i Norge og i utlandet. Både The Guardian, Consequence Of Sound og Q Magazine har omfavnet bandet, og her i GAFFA har vi tidligere omtalt dem som «Norges mest interessante band».


p>

LES OGSÅ: Raser mot Guns N' Roses.


I fjor signerte de med det legendariske plateselskapet Bella Union, som fra før huser artister og band som Father John Misty, Beach House og The Flaming Lips.

ANNONCE