Nyhet

Hovedstadens nye konsertscene med første artistslipp

GAFFA.no - alt om musikk.

Spidergawd (bildet) er blant de første musikalske innslagene i Røverstaden, som åpner i de gamle lokalene til legendariske Club 7 og Sardines i januar 2018.

Det blir både gammelt og nytt på programmet når den store kultursatsingen i Vika åpner 19. januar. Røverstaden er tilknyttet Oslo Konserthus og skal ifølge en pressemelding sendt ut i dag by på 4.000 kvadratmeter med et mangfold innen musikk, film, mat, drikke, teater og foto via en egen konsertscene ved navn Klubben.

LES OGSÅ: Norwegian Wood slått konkurs.

I dag er det første syv artistnavnene til vårens program i Klubben sluppet. Chipahua, Berglund - Öström - Wesseltoft, Spidergawd, Bare Egil & Aslags Superpopulære barneshow, Broen, Femi Gange og Rohey + Reggie Got Beats er alle klare for å innta den nye scenen.

— Vi forsøker å favne bredt og gi et tilbud til hele byen. Med en kapasitet på 750 har både muligheten til å by på store, internasjonale navn, men også satse på de unge fremmadstormende. Åpningskonserten med Chipahua blir en reise ned minnenes landevei, men med en musikkglede som er like aktuell i dag som i 1979, sier Pelle Neraasen, som er bookingansvarlig for scenen, i en kommentar.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Røverstaden åpner i de gamle lokalene til både Club 7 og Sardines, og tar ifølge Neraasen med seg de sagnomsuste stedenes ånd inn i fremtiden. De første navnene er blanding av velkjente navn og nye, spennende navn som leder veien videre i norsk musikk.

LES OGSÅ: Dette er de nominerte til Rockheim Hall Of Fame 2018.

Det blir klubbkonsepter, livemusikk i alle sjangere og underholdning for hele familien.

ANNONCE