Nyhet

Tilbake på Twitter

GAFFA.no - alt om musikk.

Noen som har savnet den frittalende dama?

I forrige måned slettet Solange (bildet) sin Twitter-konto - og samtidig kom med et viktig budskap om rasisme og nazi-sympatisører etter demonstrasjonene i den amerikanske byen Charlottesville.

LES OGSÅ: Festivalen mister kommunal støtte.


Artisten, som havnet på mange favorittlister etter fjorårets albumutgivelse A Seat At The Table og som i sommer imponerte norske fans med en fantastisk konsert på Oslo-festivalen Piknik I Parken, er nå tilbake på Twitter, skriver Pitchfork.

Hun har blant annet delt en rekke bilder fra konserter i Boston og Los Angeles på kontoen sin.

Artikkelen fortsetter under Twitter-meldingen.


Tidligere i år gikk Mathew Knowles, faren til Beyoncé og Solange ut og fortalte om forskjellen på de to musikalske søstrene:


— Alle tror de er de beste, og de burde det. Men skal man være manager eller plateselskapssjef må man vite om sine artisters begrensninger. Jeg ville for eksempel aldri hatt Beyoncé her oppe for å snakke. Hun er ikke god på det. Solange talte nylig ved Yale University, hun er fantastisk på det. Jeg kjenner til alle mine artisters svakheter, og alle har svakheter.

LES OGSÅ: «En visjonær artist på høyden av sin karriere».

Mathew Knowles referte da til Solange sin deltakelse på et foredrag med tittelen «Everybody Still Wants To Fly: Activism In Pop From Prince To Solange» ved det prestisjetunge universitetet.


ANNONCE