Nyhet

Helgens Beyoncé-konsert satte ny rekord

GAFFA.no - alt om musikk.

Beyoncé mistet taket på søsteren Solange da hun prøvde å gjenta løftet i dansenummeret til Get Me Bodied – og de endte med å rulle rundt på Coachella-scenen.

Etter å ha ledd i noen sekunder, fortsatte de to drevne bransjesøstrene sin opptreden – mens Beyoncé beordret festivalpublikummet: – Klapp for søsteren min!

LES OGSÅ: Heavy metal-giganter til Norge.


Publikum var minst like forventningsfulle denne helgen, skriver Variety. De visste muligens hva som var i vente, etter massivt medie- og publikumsskryt for Beyoncés første opptreden – som også satte en ny rekord:

458.000 seere fulgte livestrømmingen av konserten hennes samtidig på YouTube forrige lørdag, noe som er rekord for en enkelt festivalopptreden siden Coachella begynte å strømme festivalen for åtte år siden, melder TMZ.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Totalt fikk åpningshelgen, der også The Weeknd, Eminem og Migos tro til, 43,1 millioner livestrømminger i 232 land.


Få endringer fra forrige helgs opptreden


Ellers meldes det om få endringer fra Beyoncés skjellsettende opptreden på første runde av Coachella-festivalen for en drøy uke siden, skriver Variety.

Et knippe kostymeendringer er blant det mest merkbare, fra knallgule sweatshirts forrige helg til rosa nå – og det på hele det voldsomme oppbudet av dansere, korps og sangere. Dessuten dukket den colombianske sangeren J. Balvin opp og sang med på Mi Gente, som hun gjorde uten ham forrige helg.

LES OGSÅ: Avicii-sanger økte med 6.000 prosent på én dag.


Dessuten droppet Beyoncé sin ofte siterte uttalelse om å være den første svarte kvinnen som headlinet Coachella – siden hun teknisk sett selv brøt den barrieren for en uke siden, noterer Variety seg.

(©NTB)

ANNONCE