Nyhet

Faren til Beyoncé: Dette er hennes største svakhet

Mathew Knowles, far til Beyoncé og Solange, kom med avsløringer under universitetsforedrag nylig.

Mathew Knowles, far til Beyoncé (bildet) og Solange, kom med avsløringer under universitetsforedrag nylig.

Knowles, som fungerte som manager for superstjernen frem til 2011, kunne under et nylig foredrag på Howard University i Washington DC avsløre noe av grunnen til at Beyoncé er ekstremt selektiv når det kommer til intervjuer og offentlige ikke-musikalske opptredener. Hun er rett og slett ikke en god taler.

Det skriver nettstedet Music-News.com denne uka.


LES OGSÅ: Gir ut gratisalbum - anført av mystisk beskjed.

— Alle tror de er de beste, og de burde det. Men skal man være manager eller plateselskapssjef må man vite om sine artisters begrensninger. Jeg ville for eksempel aldri hatt Beyoncé her oppe for å snakke. Hun er ikke god på det. Solange talte nylig vedYale University, hun er fantastisk på det. Jeg kjenner til alle mine artisters svakheter, og alle har svakheter, sa Knowles.

Mathew Knowles refererer til norgesaktuelle Solange sin deltakelse på et foredrag med tittelen «Everybody Still Wants To Fly: Activism In Pop From Prince To Solange» ved det prestisjetunge universitetet.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Beyoncé er for tiden gravid med tvillinger, noe som førte til at hun måtte avlyse sine planlagte opptredener på festivalen Coachella. Likevel er det lovet at superstjernen som i fjor slapp det svært så kritikerroste albumet Lemonade blir å se på festivalen som arrangeres i California i 2018.


LES OGSÅ: Ølregler på festival provoserer lokalpolitikere.

Søsteren Solange, som nylig fikk skryt her i GAFFA for sin opptreden på den spanske festivalen Primavera Sound, skal opptre på den norske festivalen Piknik I Parken senere denne måneden.

ANNONCE