Nyhet

Legger ut på felles turné

GAFFA.no - alt om musikk.

Både Queens Of The Stone Age og Foo Fighters er albumaktuelle i disse dager - nå er det klart at de to rockebandene også skal turnere sammen i 2018.

Foreløpig har de to rockegigantene annonsert en rekke konserter i Brasil og Argentina til vinteren, men kanskje vi kan håpe på felles opptredener i Europa mot sommeren? Ifølge NME er det i første omgang fem konserter i de to landene Foo Fighters og Queens Of The Stone Age kommer til å gjøre i månedsskiftet februar og mars.

LES OGSÅ: Legendariske garasjerockere søker konsert i Norge.


I går ble det annonsert at Queens Of The Stone Age skal fremføre singelen The Way You Used To Do på NRK-programmet «Skavlan». Foo Fighters gjestet samme program i forrige uke.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Fun fact: I 2008 varmet Queens Of The Stone Age opp for Foo Fighters på Koengen i Bergen - en «special guest» som ble annonsert relativt nær konsertdatoen da begge band headlinet hver sin dag på Oslo-festivalen Norwegian Wood i samme periode.

Vi tar gjerne en reprise til sommeren igjen.

LES OGSÅ: Vil løfte frem kontrabassen i populærmusikken.


Begge band har svingt unna Norge under sine respektive Europa-besøk i år. Foo Fighters toppet plakaten til Roskilde Festival i Danmark i sommer, mens Queens Of The Stone Age skal gjeste København for en konsert denne høsten.

ANNONCE