Nyhet

Tiltalt for kidnapping og voldtekt

GAFFA.no - alt om musikk.

De siste to medlemmene av det polske metalbandet Decapitatet var i retten fredag 20. oktober og ble tiltalt for kidnapping og voldtekt av en kvinne etter deres konsert i Spokane, Washington. Samtlige bandmedlemmer er dermed blitt tiltalt for kidnapping og voldtekt.

Med hjelp av en polsk oversetter er vokalist Rafal Piotrowski (bildet) og bassist Hubert Wiecek begge blitt tiltalt for kidnapping og voldtekt. Det skriver The Spokesman Review.

De to andre bandmedlemmene, gitarist Waclaw Kieltyka og trommeslager Michal Lysejko, ble stilt for retten 13. oktober og ble i den anledning også begge tiltalt for kidnapping og voldtekt.


LES OGSÅ: Snuoperasjon førte til rekordresultat for festivalen.

Alle de fire medlemmene av bandet har fått fastsatt en kausjon på 100.000 dollar. Jeffry Finer, som er vokalist Rafal Piotrowskis advokat sier til The Spokesman Review at medlemmene vil betale beløpet, men at de for øyeblikket avventer noen viktige dokumenter fra Polen.

Voldtok kvinne i bandets turnébuss.


Ifølge de offentliggjorte rettsdokumentene, som The Spokesman Review har fått innsyn til, var det kvinnelige offeret på konserten sammen med en venninne, og ble invitert på drinker i bandets turnébuss etter konserten.

Venninnen til offeret beskrev først situasjonen som «spennende», men stemningen ombord i bussen endret seg raskt da bandets trommeslager skal ha begynt å beføle hennes bryster, og samtlige medlemmer begynte å snakke sammen på polsk i stedet for engelsk.

LES OGSÅ: Denne voksfiguren av Lady Gaga får fansen til å klikke.


Kvinnene kom seg bort fra bussen hver for seg, offeret skal ha kommet seg bort fra konsertstedet og ringt opp familiemedlemmer og nødnummeret 911. En politibetjent skal ha funnet hennes omtre tre kilometer unna konsertstedet og fikk henne til nærmeste sykehus for å gjennomgå undersøkelser.

Ifølge rettsdokumentene hadde kvinnen tydelige merker på overarmene, noe som stemmer overens med et overgrep.

ANNONCE