Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Matt Corby, Bilal og Deafheaven er blant våre sterkeste live-anbefalinger denne uka.

Vi i GAFFA-redaksjonen fortsetter vår ukentlige spalte med konsertanbefalinger. Denne uka er det også noen godsaker av konserter som arrangeres rundt omkring på norske scener. Solen begynner å titte frem igjen og vi satser på at vinteren snart er over, da er det ekstra deilig å dra på konserter.

De neste syv dagene får vi blant annet se Matt Corby (bildet) i Oslo. Billettene til denne konserten ble solgt ut på null komme niks, men de heldige som har fått grabbet tak i en billett bør glede seg.

I tillegg får vi med oss Bilal og Deafhaven i hovedstaden, mens Sauropod skal spille opp til i Stavanger og polske Decapitated skal gjeste intime Garage i Bergen.


Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].

Bilal: Blå, Oslo 17. mars

Denne svensken kan å lage fengende låter. Med sin stemme, følelse og kreativitet har han blitt et ikon på den urbane scenen. Han kjører stiler som funk, rock og jazz. Han samarbeidet med blant annet Beyoncé og The Roots.


Kom på Blå og vær forberedt på å høre på deilig musikk.

Decapitated: Garage, Bergen 19. mars


Et av de mest populære bandene i sin sjanger spiller konsert på initme Garage denne kvelden. Det polske death metal-bandet har holdt det gående i 20 år, og sluppet seks studioalbum.

Deres siste utgivelse Blood Mantra kom i 2014 på plateselskapet Nuclear Blast - og vi regner med at publikum i Bergen får høre låter fra hele karrieren denne kvelden.


Deafheaven: Sentrum Scene, Oslo 19. mars

Svartmetall på sitt aller aller beste. Fantastiske riff, alt av det instrumentale er top notch. Disse gutta kommer til å skape rent og kjært kaos på Sentrum Scene lørdag kveld.

Alle headbangere som raker rundt i Oslo by; kjenn deres besøkelsestid.

Sauropod: Folken, Stavanger 19. mars


Sauropod har mye å by på. Det fikk vi en god demonstrasjon av under deres opptreden på Trondheim Calling i forrige måned.


Trioen er aktuell med debutalbumet Roaring At The Storm og spiller som en del av Indie Vår Hage-konsertserien på Folken i Stavanger denne lørdagskvelden.

NB: Sauropod spiller også på Kvarteret i Bergen fredag 18. mars.


Matt Corby: Rockefeller, Oslo 20. mars

Bare noen sier hans navn, kjenner vi gåsehuden komme. Denne mannen har en stemme ikke mange kan sammenlignes med. Vi gleder oss i hvert fall veldig til å se ham live på Rockefeller denne søndagen! Perfekt avslutning på helgen.

Konserten er dessverre utsolgt, men vi tipper de som har klart å få tak i billett er veeeldig klare for se denne fantastiske musikeren.

Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under artikkelen eller på Facebook-siden vår!

ANNONCE