Nyhet

Medlemmer av metalbandet siktet for voldtekt og kidnapping

GAFFA.no - alt om musikk.

Ny utvikling i Decapitated-saken.

I midten av september kom det frem at det polske metalbandet Decapitated hadde blitt arrestert og siktet for kidnapping av en kvinne etter bandets konsert i byen Spokane, Washington. Anklagene ble siden endret til å også omfatte en gruppevoldtekt som skal ha funnet sted på toalettet i bandets turnébuss.

Nå er to av medlemmene i bandet formelt blitt siktet.


The Spokesman Review skriver at gitaristen Waclaw Kieltyka og trommeslageren Michal Lysejko møtte i retten fredag hvor kausjonen ble satt til 100.000 amerikanske dollar på hver av de to mennene. Begge ble også beordret til å levere inn sine pass.

LES OGSÅ: Full krangel om Highasakite-navnet.

De to andre medlemmene i Decapitated, vokalisten Rafal Pietrowski (bildet) og bassisten Hubert Wiecek, skal ifølge avisen møte til rettshøring den kommende uken.


Hevder sin uskyld

I en melding på Decapitateds offisielle Facebook-side skriver bandet at siktelsen kun er en formalitet, at de hevder sin uskyld og håper på å komme hjem når alle fakta og beviser i saken er kommet på bordet. 

Artikkelen fortsetter under Facebook-meldingen.

«Dette er ikke en dom eller noen indikasjon på skyld eller uskyld. Igjen ber vi om at alle venter på at hver parts sak skal presenteres og avvente domstolens avgjørelse», skriver bandet blant annet i uttalelsen som kan leses i sin helhet over.


LES OGSÅ: Beveger seg i en helt ny retning.


ANNONCE