Nyhet

Første slipp fra Tons Of Rock annonsert

GAFFA.no - alt om musikk.

...og det er massivt.

Hele 19 artister slippes i dag, når Halden-festivalen letter på sløret og annonserer de første artistene som er bekreftet til neste års utgave.

Du har kanskje lurt på hvorfor Tons Of Rocks nettside og Facebook har gått i svart den siste tiden?


LES OGSÅ: Trår til for albumformatet.

I dag får du altså svaret. Festivalen er også fem år neste år, som selvfølgelig skal markeres.

I sitt første artistslipp kan Norges største rock- og metallfestival blant annet avsløre at selveste Helloween (bildet), Kvelertak, Exodus og At The Gates er noen av de første bandene som presenteres til festningen i juni.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Ryktene sier at første slipp dessuten kun markerer starten på mange slipp fremover.


— Nyhetene vil komme tett fremover, og allerede i dag er vi ekstremt stolte av å kunne slippe Helloween. For første gang på mange år har gudfedrene av power-metal samlet troppene og kommer til Halden med selveste Kai Hansen og Michal Kiske. Med sitt unike Pumpkins United legger de ut på turné i disse dager og har på forhånd solgt ut arenaer som fyller 15.000 mennesker i Europa og Sør-Amerika. Dette blir stort! sier bookingssjef Jarle Kvåle om årets første headlinerslipp.

Norske og internasjonale favoritter

Det norske bandet Kvelertak er også bekreftet til Halden, som da vil komme direkte fra stor turné med selveste Metallica.


— Vi er ekstremt stolte av at de skal runde av denne turneen med et enormt show på Tons Of Rock for å vise at de er Norges ubestridt største rockeband, fortsetter Kvåle.

LES OGSÅ: Bruce Springsteen-låta Harry Potter takket nei til i 2001.

Til sammen er disse 19 artistene bekreftet til neste års utgave av festivalen: Exodus, At The Gates, Alestorm, Helloween, Kvelertak, Skambankt, Epica, Marduk, While She Sleeps, Imperial State Electric, Gaahls Wyrd, Carach Angren, Audrey Horne, Battle Beast, Skeletonwitch, Whordome Rife, Tusmørke, Sibiir og Føss.


Tons Of Rock 2018 blir avholdt 20. til 22. juni. Festivalen fremskyndes én dag fra tidligere annonsert dato for å sikre best mulige artister og best mulig publikumsopplevelse, står det i presseskrivet. Klubbkveld i Halden, som var nytt av året i år, utvides og starter allerede 19. juni. Neste år vil også festivalcampingen åpne denne dagen.

ANNONCE