Nyhet

Sondre Justad til Slottsfjell

GAFFA.no - alt om musikk.

Festivalen i Tønsberg fortsetter å fylle på med solide norske navn. Populære Sondre Justad skal spille på Slottsfjells største scene neste sommer.

Justad har sunget seg inn i mange norske musikkelskeres hjerter med låter som Riv I Hjertet og Nu Har Du Mæ i katalogen. Låtene hans har passert over 20 millioner avspillinger på Spotify, og albumet Riv I Hjertet var inne på VG-lista i over et år.

LES OGSÅ: Intervju med singelaktuelle Daya.


I mars neste år er Sondre Justad er klar med nytt album, og tidligere i høst kom de to første smakebitene fra den kommende fullengderen i form av singlene Ingenting og Paradis.

— Vi kan ikke skryte av like vakre fjell som i Henningsvær, men vi føler likevel at Sondre Justad også hører litt hjemme på vårt lille fjell i Tønsberg, sier Slottsfjells Sarah Winona Sortland i en kommentar til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under videoen.

— Justad har energi og en musikalsk tilstedeværelse av de sjeldne, og salgsrekordene han har satt i forbindelse med vårturnéen sin viser at publikum over hele landet elsker ham. Det gjør vi også, og vi gleder oss til litt riv i hjertet i sola i sommer, avslutter hun.


p>

LES OGSÅ: Disse kvinnelige musikerne tjener mest.


Fra tidligere av er Alan Walker, Daniel Kvammen, Fanny Andersen, Sløtface, Halie, Kakkmaddafakka og Kjartan Lauritzen bekreftet til festivalen som går av stabelen torsdag 19. juli til lørdag 21. juli neste sommer.

ANNONCE