Nyhet

Nytt stort slipp fra Roskilde: Gorillaz topper plakaten

GAFFA.no - alt om musikk.

Flere sterke navn tilføyet neste års plakat.

For noen uker siden ble de første ti artistene til neste års Roskilde Festival annonsert, og i dag offentliggjøres ytterligere elleve nye navn.

Blant de ti første navnene fant vi blant andre den amerikanske superstjernen Bruno Mars, de britiske postrockerne Mogwai og den danske legenden C.V. Jørgensen, som først opptrådte på festivalen i 1977.


LES OGSÅ: Hedres med pris.

I dagens slipp er blant andre bergenserne i Kakkmaddafakka bekreftet, som lagde fest da de spilte på den samme festivalen for to år siden. De er det første norske navnet på neste års plakat.

Det er også klart at Gorillaz, som sørget for en «virkelighetsflukt av den gode sorten» i Oslo Spektrum tidligere denne måneden, vil være en av neste års headlinere. I tillegg er disse flotte navnene bekreftet: David Byrne, First Aid Kit, Fleet Foxes, Stormxy, Chelsea Wolfe, Clutch, Omni, Scour og Slaves.


Artikkelen fortsetter under videoen.

— Gorillaz og David Byrne nærmest innkapsler Roskilde Festivals musikkprofil. De er begge hamrende nysgjerrige og grensesøkende, og de har konstant et blikk for nye musikalske og kulturelle veier. Derfor er det fantastisk å kunne skrive dem på samme plakat og samtidig peile videre ut over det musikalske landskapet med høyaktuelle navne som First Aid Kit og Stormzy, sier programsjef Anders Wahrén.


Roskilde Festival 2018 går av stabelen onsdag 4. juli til lørdag 7. juli - med oppvarmingsdager på camp-området fra lørdag 30. juni.

LES OGSÅ: — Ingen grenser for hvor mange saler vi skal bruke.

Billettsalget til festivalen starter 15. november.


ANNONCE