Nyhet

Hun varmer opp for grunge-ikonet i Oslo

GAFFA.no - alt om musikk.

Når Mark Lanegan legger turen innom Rockefeller i Oslo denne måneden er det svenske Christine Owman som skal varme opp et grunge-elskende publikum.

Det skriver GAFFA Sverige i dag. Den svenske artisten skal følge Lanegan gjennom turnéen som inkluderer konserter i Norge, Danmark og Sverige. Den tidligere Screaming Trees-vokalisten gjester Rockefeller i Oslo 14. november.

Owman var nylig i Norge og spilte på Rockeklubben i Porsgrunn.


LES OGSÅ: Rockeveteranen forlot scenen i sinne.

Den svenske artisten har fått mye positiv oppmerksomhet i hjemlandet i det siste. «Magien ligger i detaljene», skrev GAFFA Sverige i sin anmeldelse av hennes siste album, som de for øvrig ga hele fem av seks stjerner. 

Artikkelen fortsetter under videoen.

Mark Lanegan spilte for øvrig i Kulturkirken Jakob i hovedstaden i 2016. Den gang anmeldte vi konserten til fire stjerner, og skrev blant annet følgende:


«Stemningen som fant sted i Kulturkirken hadde neppe blitt den samme på Chateau Neuf, hvor konserten egentlig skulle bli avholdt. De religiøse tekstene til Lanegan, i kombinasjon med hans djevelske og særegne vokal, passet nemlig perfekt til kveldens konsertarena.»


LES OGSÅ: Flere album fjernet fra strømmetjenestene etter anklager om trakassering.

ANNONCE