Nyhet

Ingen Desert Trip i år

...og dermed ingen Led Zeppelin-gjenforening heller?

...og dermed ingen Led Zeppelin-gjenforening heller?

Tidligere i mai kunne vi melde om en kryptisk melding på vokalist Robert Plants nettside og rykter om en gjenforening for det legendariske rockebandet i forbindelse med 50-årsjubileumet for bandets oppstart til neste år.

LES OGSÅ: Robert Plant med kryptisk melding.


Da Gary Tovar, lederen for arrangørselskapet Goldenvoice til festivalen Desert Trip i tillegg uttalte overfor avisa The Guardian; «We’d like to bring up the Led (Zeppelin, red.anm.), if you know what I mean», tok nettet virkelig fyr.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Selv om kilder nær Led Zeppelin overfor Billboard raskt meldte om at det ikke forelå noen avtale mellom bandet og arrangørene av Desert Trip, var det nok mange fans som øynet håp om en gjenforening.

Nå melder imidlertid Stereogum at Goldenvoice har annonsert at festivalen, som i fjor kunne skryte av Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters, Bob Dylan, The Who og The Rolling Stones på plakaten, ikke skal arrangeres i 2017.

LES OGSÅ: To av Norges mest talentfulle artister samarbeider på ny singel.


Så da er det intet håp om en Led Zeppeling-gjenforening? Eller kan det likevel hende at Robert Plant, John Paul Jones og Jimmy Page vil finne på noen sprell til neste år? Det vil tiden vise.

ANNONCE