Nyhet

— Ingen avtale

Kilder nær Led Zeppelin har uttalt seg om en kommende gjenforening overfor Billboard.

Kilder nær Led Zeppelin har uttalt seg om en kommende gjenforening overfor Billboard.

Tidligere denne uken kunne vi melde om en kryptisk melding på vokalist Robert Plants nettside og rykter om en gjenforening for det legendariske rockebandet i forbindelse med 50-årsjubileumet for bandets oppstart til neste år.

LES OGSÅ: Robert Plant med kryptisk melding.


Da Gary Tovar, lederen for arrangørselskapet til festivalen Desert Trip i tillegg uttalte overfor avisa The Guardian; «We’d like to bring up the Led (Zeppelin, red.anm.), if you know what I mean», tok nettet virkelig fyr.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Nå kastes det likevel litt kaldt vann på Led Zeppelin-fansens forhåpninger om en gjenforening.

En kilde nær bandet har uttalt seg til Billboard, og sier at det «foreløpig ikke er noen avtale på plass» om en opptreden på festivalen som i fjor kunne skilte med Paul McCartney, Neil Young, Roger Waters, Bob Dylan, The Who og The Rolling Stones på plakaten.

Kan uttalelsen indikere at det er samtaler mellom bandet og festivalen? Vi krysser fingre og tær!


LES OGSÅ: Slowdive til Norge.

Det er ti år siden Led Zeppelin (minus trommis John Bonham som døde i 1980) kom sammen for å spille under en hyllestkonsert for Atlantic Records-sjef Ahmet Ertegun i London. Konserten ble senere gitt ut på DVD og BluRay som «Celebration Day».

Etter den enkelstående gjenforeningen har frontmann Robert Plant fokusert på soloprosjektet sitt og bassist John Paul Jones har gjort sine ting, blant annet samarbeidet med norske Supersilent - og Dave Grohl og Josh Homme i supergruppen Them Crooked Vultures.


Gitarist Jimmy Page har samtidig brukt tiden sin på remastring av bandets klassiske album.

ANNONCE