Nyhet

Premiere: Torgeir Waldemar – The Bottom Of The Well

Hør en smakebit fra det kommende albumet, som slippes i slutten av denne måneden.

Det var i 2014 at Torgeir Waldemar (bildet) slapp det svært kritikerroste og Spellemann-nominerte selvtitulerte debutalbumet. Nå er han, endelig, snart klar med oppfølgeren. 27. januar slippes No Offending Borders.

Han har allerede sluppet et par smakebiter fra det kommende albumet, og i dag kan GAFFA stolt kjøre premiere på en ny singel. Den fem minutter lange låten heter The Bottom Of The Well og oppsummerer essensen i budskapet på den kommende plata. 

— Vi er altfor mange som kjenner eller kjenner til folk i vår omgangskrets som har endt sitt liv ved å begå selvmord. Årlig er det cirka 550 personer her til lands som ender livet sitt på denne måten. Det er til sammenligning nesten fem ganger så mange som både overdoseofre og trafikkdrepte. The Bottom Of The Well er et forsøk på å beskrive hvordan det kan oppleves å være i en slik desperat situasjon. Fordi jeg tror på forståelse. Fordi jeg tror på å snakke sammen. Fordi jeg tror på at empati kan gjøre en forskjell for folk som trenger det enda mer enn meg, forteller Waldemar om låten.


Debutalbumet ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA, og vår anmelder skrev blant annet dette: "Torgeir Waldemar er en tradisjonsbærer som mestrer å skape tidløse men aktuelle låter som gir gjenklang lenge etter at musikken er skrudd av."

Hør den nye singelen, The Bottom Of The Well, her:


ANNONCE