Nyhet

Letter på sløret før albumslipp denne måneden

Den nye singelen til Elsa & Emilie hører du her!

Om to uker slipper Elsa & Emilie (bildet) albumet Kill Your Darlings, som er produsert av Kristoffer Bonsaksen (Emilie Nicolas, Lugn, Bendik og Highasakite).

Tidligere har den unge norske duoen gitt lytterne en smakebit fra skiva i form av førstesingelen Au Volant som ble sluppet tilbake i august, men i dag lettes det enda mer på sløret når den andre singelen Chains Of Promises slippes på alle digitale plattformer.

Chains Of Promises ble skrevet etter by:Larm 2014. Den er basert på tanker og ideer fra vår siste kveld. Det er noen folk der ute som vet akkurat hva det betyr, og det er gøy, skriver duoen kryptisk i en pressemelding via plateselskapet Sony Music.


Det kommende albumet følger opp 2014-debuten Endless Optimism, som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA under overskriften: "Storslåtte popambisjoner fra venninneduoen".

Her kan du høre Chains Of Promises:


Elsa & Emilie legger også ut på turné de neste månedene, hvor det blir opptredener hos både Trondheim Calling og by:Larm - i tillegg til besøk i flere norske byer.

Datoene finner du her:

03.02 Trondheim Calling, Trondheim
04.02 Trondheim Calling, Trondheim
10.02 Bayaz Ungdomsklubb, Son
17.02 Hulen, Bergen
18.02 Rokken, Volda
23.02 Trashpop, Kristiansand
24.02 Tou Scene, Stavanger
25.02 Flytten, Haugesund
02.-04.03 by:Larm, Oslo


ANNONCE