Nyhet

Nytt stort artistslipp fra by:Larm

Hele 24 nye navn tilføyes bransjefestivalens program i dag.

Bransjefestivalen by:Larm i Oslo har vært fått ut et par store artistslipp de siste månedene, sist i slutten av november da de 23 demoartistene som ble valgt ut av juryen til neste års utgave av festivalen ble offentliggjort.

I dag er det hele 24 nye navn som kan tilføyes det etter hvert velfylte programmet.

Dagens slipp inkluderer norske Elsa & Emilie, Greni, Ine Hoem (bildet), Madden, Mugisho og Myra, svenske Avantgardet, Janice, Jennie Abrahamsson, Nadia Tehran, Saint, Sammy & Johnny Bennett, ShitKid og Skott, samt seks danske demoband; Code Walk, Gents, Irah, Silvester, Soleima og Yasmin.


Utover de nordiske tilføyelsene har festivalen også hentet inn amerikanske Maggie Rogers, og britiske Little Cub, Shame og Tirzah til neste års program.

— Vi er helt sikker på at noen oppdager sin nye favorittartist hos oss i mars, og at fremtidens største stjerner er på line-up’en når vi erklærer by:Larm for åpnet, sier Silje Larsen Borgan i by:Larm til GAFFA.

Hun er spesielt fornøyd med bredden i programmet.


— Det er spennende med et program som strekker seg fra demoband som knapt har spilt live før men likevel har overbevist med materialet sitt - som Myra fra Bergen, til rutinerte stjerner som Øystein Greni og Jennie Abrahamsson. I dette slippet er det også mye lovende fra Sverige, med rappere som Janice og Nadia Tehran. Helt fra Brooklyn kommer også kule Maggie Rogers som Pharrell allerede har lagt sin elsk på.

by:Larm 2017 arrangeres i dagene 2. - 4. mars.

Her kan du høre Ine Hoem med låta Moonbird:

ANNONCE