Nyhet

Hør den første singelen fra Carl Louis' debutalbum

Samarbeider med Frøder på den første smakebiten fra albumet som slippes fortløpende med en ukes mellomrom mellom hver låt.

Carl Louis (bildet), tidligere kjent som den ene halvdelen av duoen CLMD, har de siste årene jobbet med Ary på singlene Higher og Telescope, Ingrid fra Highasakite på Black Eyes And Blue og Frøder på Stockholm Syndrome. Når han nå virkelig satser på sitt eget prosjekt igjen er det med debutalbumet Memory Lane som slippes stykkevis og delt med første singel ute i dag.

Ifølge et presseskriv fra plateselskapet Toothfairy vil det slippes en ny låt fra albumet med ca. en ukes mellomrom frem til hele albumet er ute i mai.

På den første singelen fra albumet, Come With Me, har Carl Louis nok en gang samarbeidet med Frøder.


Come With Me er en låt hvor jeg ønsket å blande noe gammelt med noe nytt. Den er laget i ånden av musikken jeg hørte på i ungdommen. Og for å få til riktig sound har jeg brukt et veldig kult instrument som heter mellotron. Denne er med på å prege hele utgivelsen, sier Carl Louis i en kommentar til GAFFA.

Hva er tanken bak denne måten å slippe albumet på?

— Hvordan serien slippes har vært en inspirasjon til å kjøre hyppige utgivelser, det kommer en ny episode hver uke. Så jeg ser på det som en episodebasert utgivelse mer enn et tradisjonellt album. Jeg tror også det kan være hensiktsmessig med måten musikk konsumeres i dag gjennom streaming og spillelister. Jeg er heller ikke veldig glad i sosiale medier så dette er en fin måte å ha nye ting å oppdatere med hver uke.


Her kan du høre Come With Me:

ANNONCE