Nyhet

Så mye tjener Marcus og Martinus

GAFFA.no - alt om musikk.

Tvillingduoen Marcus og Martinus har i de siste årene blitt blant de mest populære artistene i Norge. Dette gir utslag også på bankkontoen da de i 2016 tjente 16 millioner. 

Marcus Gunnarsen (15) og Martinus Gunnarsen (15) fra Trofors i Nordland har allerede rukket å få en bok skrevet om seg, få en dokumentarserie på tv og en kinofilm. Deres mest populære låt, Elektrisk, er strømmet 48 millioner ganger på Spotify, melder DN.

LES OGSÅ: Se verdensstjerne på lokal bar i Sverige.

I oktober i fjor fylte tvillingduoen Oslo Spektrum to ganger på én dag. Konsert- og artistvirksomheten omsatte for 14.3 millioner kroner, med et resultat før skatt på 7.6 millioner kroner, mens merchandise-delen omsatte for 21.1 millioner kroner, med et resultat før skatt på 8.5 millioner kroner. Totalt omsatte M&M-selskapene for 35.4 millioner kroner, med et samlet resultat før skatt på 16.1 millioner kroner.

Artikkelen fortsetter under videoen.

M&M og M&M Merchandise er begge trygt forvaltet av pappa, Kjell-Erik Gunnarsen, ettersom Marcus og Martinus er mindreårige.

LES OGSÅ: Slik gikk det da 12-åringen var på turné med Korn.

— Marcus og Martinus fortsetter å jobbe fokusert og målrettet og har ambisjoner om ytterligere vekst. 2017 ser lovende ut, sier PR-ansvarlig for Marcus og Martinus, Marte Schei til DN.

(©NTB)

ANNONCE