Nyhet

Marcus & Martinus ble kveldens yngste Amanda-vinnere

GAFFA.no - alt om musikk.

Pop-tvillingene fikk publikumsprisen under Amanda-utdelingen i Haugesund.

Filmprisen Amanda er en den mest høythengende i film-Norge, og de to fikk publikumsprisen for kinosuksessen «Marcus og Martinus - sammen om drømmen» - sammen med Silje Buraas og Tom Marius Kittilsen fra Fenomen TV og regissør Daniel Fahre.

— Vi satt der og tenkte «herregud», bare. Vi trodde «Kongens Nei» elle «Børning 2» skulle vinne, så vi tok det helt med ro. Men da de sa «de to råeste gutta her» begynte vi å tenke. Det er jo bare to her som er gutter, så da skjønte vi at det var oss, uttalte Marcus overfor Dagbladet etter at de to hadde vunnet prisen.


LES OGSÅ: Stoppet konserten da kvinnelig fan ble antastet.

Han forteller at det blir lite tid til å feire prisen siden de to 15-åringene skal rett tilbake på skolebenken mandag morgen.

Artikkelen fortsetter under videoen.

Marcus & Martinus har ikke bare svevd på en kommersiell suksess de siste årene. Tenåringsduoen stakk nemlig av med en av kveldens gjeveste priser, årets spellemenn, under utdelingen av Spellemannprisen i slutten av januar.


LES OGSÅ: Intervju med Marcus & Martinus.


Tidligere i sommer samlet duoen tusenvis av fans på Voldsløkka i Oslo for konsert - men overbeviste dog ikke vår anmelder nevneverdig. Les dommen her.

Popduoens neste store konsert i Norge går av stabelen på Bergenhus Festning i Bergen i neste uke.

ANNONCE