Nyhet

Disse konsertene kan du ikke gå glipp av på Pstereo i Trondheim

GAFFA.no - alt om musikk.

Dette er GAFFA-redaksjonens utvalgte favoritter på årets program.

På parkområdet Marinen i Trondheim braker Pstereo i gang i morgen (torsdag 17. august). Den vakre festivalen langs Nidelva byr i år på et bredt spekter av artister innenfor mange sjangere. Elektronika, jazz, rock og pop er noe av det som tilbys.

LES OGSÅ: Ny konseptscene på Pstereo.


For å gjøre navigasjonen i festivallandskapet litt lettere har vi i GAFFA valgt ut noen artister vi syns er verdt en lytt.

Alt-J: Elvescenen, torsdag 22:50

Bandet som har siden 2012 skapt en salig blanding av folk, rock, elektronisk og indie til glede for mange. Britene er også kjent for å ha hypnotiserende lysshow. Generøs bruk av scannere, lasere, røyk og originale lys gjør at det ikke bare er en fryd for øret å se bandet live.


Med nå tre album i katalogen kan vi også forvente en god blanding av diskografien. Vi håper de spiller mye av det mer eksperimentelle fra deres siste album Relaxer.

Knxwledge: Forte, fredag 19:00


På Pstereo sin helt nye scene har de landet en utrolig god booking! Nemlig produsenten Knxwledge. Nok mest kjent gjennom sine samarbeidsprosjekter med Anderson .Paak med duoen NxWorries. Amerikaneren en dyktig musiker med mye funk, soul og jazz inspirerte beats. Jazz-inspirasjonen var mye mulig det som landet han en produsentplass på Kendrick Lamars allerede legendariske To Pimp A Butterfly.

På den nye klubbscenen forventer vi dansbare rytmer og et DJ-sett av høyt kaliber fra en av festivalens mest interessante bookinger.


Silvana Imam: Kanonscenen, fredag 20:05

Den svenske rapperen Silvana Imam er mest kjent for å ha politiske tekster og intense konserter. I Sverige har Imam mottatt en rekke priser og høstet lovord fra kritikere. Konserten hun holdt på Rockefeller i fjor stod til toppkarakter og seks stjerner her i GAFFA.

LES OGSÅ: Prog-ikonet som omfavnet popmusikken.


Med Silvana sin unike personlighet, grensesprengende selvtillit og formidlingsevne er det grunn til å tro at dette er en konsert det er verdt å få med seg!

SVANI: Forte, fredag 20:55


En av de mest spennende og eklektiske platesnurrerne returnerer til Trondheim hvor hun hadde fartstid på gamle BrukBar og Supa back in the day. Siden det har hun blant annet spilt på anerkjente Boiler Room i London og blitt en del av det kreative Oslo-baserte kollekivet KOSO. DJ'en og produsenten spiller en salig blanding av dancehall, hip-hop og r&b.

SVANI trekker inspirasjoner fra hele verden og spiller mye mer variert musikk enn mange DJ'er der ute. Vi gleder oss.


No. 4: Kanonscenen, lørdag 16:50

Dette poporienterte Oslo-bandet har spilt sammen over lengre tid, og ble i fjor Spellemannsnominerte med albumet Henda I Været. Som albumtittelen hinter om, synger trioen på norsk. Med tekster om både de store og små tingene livet er det lett å relatere til låtene.

No. 4 har blitt omtalt som et band med uimotståelig fengende låter og utsøkte vokalharmonier. Med litt godvær på lørdagen ligger det an til en hyggelig, jazzy, visepopaktig overraskelse for den som tar turen.

LES OGSÅ: Mistet jobben etter «Bængshot»-suksessen.


Hvilke artister og band gleder DU deg mest til å se på årets Pstereo? Legg gjerne igjen en kommentar under artikkelen eller på vår Facebook-side.


ANNONCE