Nyhet

PIKNIK I PARKEN: 4 NYE ARTISTER ANNONSERT

Piknik i parken legger til fire av landets mest feirede og populære norske artister på et allerede stjernespekket festivalprogram. Ane Brun, No. 4, Arif og Minor Majority inntar Sofienbergparken, midt i hjertet av hovedstaden i juni.

«Vi er utrolig stolte av å ha kapret fire av våre norske favorittartister til Sofienbergparken i juni!» sier festivalsjef Peer Osmundsvaag.

«Da Ane Bruns jubileumsturné inntok Oslo i høst, fylte hun Sentrum Scene to kvelder på rad, og leverte et midt sagt imponerende show, som fikk oss til å lengte etter mer.

No. 4 er lyden av Oslo for en hel generasjon, og leverer sin eneste konsert hovedstaden i på PiP i juni! Arif ble hedret med P3-prisen på P3 Gull nylig, og vi kan ikke vente med å feire sammen med ham. Minor Majority byr på udødelige sommerlåter som skreddersydd for en piknik i parken en junikveld», avslutter han.


Piknik i Parken finner sted i Sofienbergparken, midt i hjertet av Oslo 13. – 15. juni. Så langt er disse artistene bekreftet til årets festival:

Torsdag:

Massive Attack (UK)


Ane Brun (NO)

Metteson (NO)

Fredag:


Tom Odell (UK)

Mildlife (AU)

Georgia (UK)


Lørdag:

Stormzy (UK) 

Arif (NO)


No 4 (NO)

Nathaniel Rateliff & The Night Sweats (US)

L’Impératrice (FR)


Minor Majority (NO)

ANNONCE