Nyhet

Solgte ut sin første norgeskonsert på seks år - nå blir det ekstrakonsert for Fleet Foxes

De amerikanske kritikeryndlingene bekreftet sin første konsert her til lands på seks år i forbindelse med utgivelsen av bandets tredje studioalbum «Crack Up». Nå blir det en ekstra mulighet til å se bandet.

De amerikanske kritikeryndlingene bekreftet sin første konsert her til lands på seks år i forbindelse med utgivelsen av bandets tredje studioalbum Crack Up. Nå blir det en ekstra mulighet til å se bandet.

På tirsdag bekreftet folkrockbandet Fleet Foxes (bildet) at de tar turen tilbake til Norge og Sentrum Scene tirsdag 5. desember.

Konserten blir det populære bandet sin første i Norge på seks år.


LES OGSÅ: Fansen tok et siste farvel med Chuck Berry.

Publikum i Oslo har tydeligvis vært sulteforet på en ny konsert med Fleet Foxes - og etter at den første konserten hurtig ble utsolgt melder nå arrangørene i Atomic Soul at en ekstrakonsert er satt opp dagen etter den første konserten; onsdag 6. desember.

Billettsalget til ekstrakonserten starter onsdag klokken 10:00.


Fikk god kritikk etter forrige konsert i Norge

Fleet Foxes ga i 2008 ut det selvtitulerte debutalbumet som toppet en rekke kritikerlister samme år, blant annet hos Rolling Stone og Pitchfork. Oppfølgeren Helplessness Blues kom i 2011 og samme år spilte bandet både på Øyafestivalen og Sentrum Scene i Oslo.

Her i GAFFA anmeldte vi den siste konserten til fem stjerner og skrev blant annet: «Fleet Foxes består av uhyre flinke, samspilte musikere, som greier å gjenskape et krevende lydbilde i livesetting».


LES OGSÅ: Norske stjernegitarister hyller Jimi Hendrix.

16. juni er det duket for nytt album fra Fleet Foxes. Den første smakebiten fra Crack Up er den nesten ni minutter lange Third Of May / Ōdaigahara, som ble sluppet for tre uker siden.

Hør låta under.

LES OGSÅ: Stort intervju med Torgny.

ANNONCE