Nyhet

Kritikerfavorittene annonserer sin første konsert i Norge på seks år

Fleet Foxes har nettopp bekreftet en konsert her til lands i forbindelse med utgivelsen av bandets tredje studioalbum «Crack Up».

Fleet Foxes legger turen innom Oslo senere i år.

Det amerikanske folkrockbandet Fleet Foxes (bildet) tar turen tilbake til Norge og Sentrum Scene tirsdag 5. desember.

Konserten blir det populære bandet sin første i Norge på seks år.


LES OGSÅ: Nå gjør den mystiske sangerinnen comeback - fem år etter debutalbumet.

Fleet Foxes ga i 2008 ut det selvtitulerte debutalbumet som toppet en rekke kritikerlister samme år, blant annet hos Rolling Stone og Pitchfork. Oppfølgeren Helplessness Blues kom i 2011 og samme år spilte bandet både på Øyafestivalen og Sentrum Scene i Oslo.

Her i GAFFA anmeldte vi den siste konserten til fem stjerner og skrev blant annet: «Fleet Foxes består av uhyre flinke, samspilte musikere, som greier å gjenskape et krevende lydbilde i livesetting».


— Jeg har vært heldig og jobbet med Fleet Foxes i mange år, og er stolt av å nå få ønske de velkommen tilbake til Norge i forbindelse med slipp av deres etterlengtede tredje album. Det blir en glede å få oppleve dette fantastiske bandet på Sentrum Scene i vinter, sier Mark Vaughan hos arrangør Atomic Soul til GAFFA.

Det ordinære billettsalget til konserten starter fredag klokken 10:00.

LES OGSÅ: Ulver skifter stil på nytt album.


16. juni er det duket for nytt album fra Fleet Foxes. Den første smakebiten fra Crack Up er den nesten ni minutter lange Third Of May / Ōdaigahara, som ble sluppet for tre uker siden.

Hør låta her:


LES OGSÅ: Dylan droppet finstasen da han hentet nobelprisen sin.

ANNONCE