Nyhet

Father John Misty annonserer nytt album – og slipper kortfilm og ny singel i dag

Den Piknik I Parken-aktuelle amerikaneren er klar med nytt album i april.

For et par uker siden ble det annonsert at Father John Misty (bildet) skal headline Oslo-festivalen Piknik I Parken til sommeren – en nyhet som for øvrig ble sluppet ved at arrangørene 3D-printet en byste av ham

Nå slipper den tidligere Fleet Foxes-trommisen en ny singel. Låten heter Pure Comedy og kommer med en video som er regissert av Matthew Daniel Siskin og delvis er animernert. Den inneholder blant annet memer, videoopptak fra det amerikanske valget og Trump, Obama og Kanye – en fin blanding, altså.

OPPDATERING 1: Nå er det blitt bekreftet at han også slipper nytt album senere i år. Albumet har fått tittelen Pure Comedy, som låten, og blir sluppet 7. april via Bella Union.


Oppfølgeren til det kritikerroste I Love You, Honeybear fra 2015 ble for det meste skrevet i løpet av 2015. Joshua Tillman, som han egentlig heter, tracket alle vokalene live til tape (i maks to tagninger hver) i United Studios (tidligere kjent som Ocean Way Studios, en favoritt av blant andre Frank Sinatra og The Beach Boys) i Los Angeles i mars 2016. Albumet er igjen co-produsert av Tilmann selv sammen med Jonathan Wilson.

OPPDATERING 2: I dag deler han også kortfilmen "Pure Comedy - The Film" som han har regissert sammen med Grant James. I filmen får seeren et intimt innblikk i albuminnspillingen og et små-surrealistisk innblikk i Tillmans skriveprossess.

Tracklisten til Pure Comedy:


01 Pure Comedy
02 Total Entertainment Forever
03 Things That Would Have Been Helpful To Know Before The Revolution
04 Ballad Of The Dying Man
05 Birdie
06 Leaving LA
07 A Bigger Paper Bag
08 When The God Of Love Returns There'll Be Hell To Pay
09 Smoochie
10 Two Wildly Different Perspectives
11 The Memo
12 So I'm Growing Old On Magic Mountain
13 In Twenty Years Or So

Se kortfilmen her:


Se videoen til singelen Pure Comedy her:

ANNONCE