Nyhet

Roskilde Festival annonserer 20 nye artister og band

To norske artister i dagens store slipp fra den danske festivalen.

20 nye artister og band er bekreftet til Roskilde Festival i dag. De tre navnene som står høyest oppe på den ferdige plakaten som offentliggjøres i neste måned er nok Macklemore & Ryan Lewis, gjenforente At The Drive-In og The Last Shadow Puppets. Sistnevnte skal også spille på Øyafestivalen i Oslo denne sommeren.

To norske artister skal også opptre på Roskilde Festival denne sommeren. Både Kakkmaddafakka og Gundelach (bildet), som sto for en av våre favorittkonserter på Trondheim Calling i forrige måned, er nemlig klare for festivalen og spiller begge under warm up-dagene.

— Det er så mange spennende nordiske talenter, og det er virkelig et privilegium å kunne presentere disse fremadstormende artistene for et dedikert publikum. Vi har to scener, Rising og Countdown, der disse talentene får spille og de er plassert så nærme hverandre at våre musikkglade gjester kan oppleve samtlige stjerneskudd – hvis de har bein og ører til det, sier festivalens programsjef Anders Wahrén.


De resterende artistene som ble annonsert i dag er Blues Pills, Choir Of Young Believers, Diät, Ex Eye, Fox Millions Duo, Freddie Gibbs, Guardian Alien, Bersærk, Chinah, Emilie Ramirez, Gents, Have You Seen The Jane Fonda Aerobic VHS, Milkywhale, Reykjavíkurdætur og Sudakistan.

Arrangørene bak Roskilde Festival bekreftet allerede før jul at store navn som PJ Harvey, Tenacious D, New Order, Red Hot Chili Peppers, Wiz Khalifa og norske AURORA kommer til å opptre under sommerens utgave av festivalen. Siden har store navn som Tame Impala, LCD Soundsystem og Destroyer også funnet veien til årets program.

Roskilde Festival finner sted fra 25. juni til 2. juli 2016. Billettene ble lagt ut for salg i desember.


Finn billetter via GAFFA LIVE.

ANNONCE