Nyhet

NYTT ARTISTSLIPP TIL NEON 2024!

Roc Boyz, Kakkmaddafakka, Miriam Bryant, Bolaget og Golfklubb joiner festen når det feires 3 år med NEON i juni!

Roc Boyz

Bestående av Mein, KrissyB og Mul er tre barndomskompiser som startet musikkeventyret i en kjellerstue i 2020. Samme år slapp de albumet «Roc Boyz, Vol. 1», som inkluderer «Wreckonize», en av de mest kjente russelåtene som er sluppet noensinne. Rap trioen fra Bærum har fulgt opp suksessen med en rekke hits og toppet listene i Norge. Dette er kun starten for Roc Boyz, og vi gleder oss til å se dem erobre scenen på Neon i sommer!

Kakkmaddafakka


De er kjent som et av Norges beste og mest energiske liveband! I år er de aktuelle med sitt åttende studioalbum, og lader opp til det med singelen «Sorry» som slippes 8. mars. De ser frem til å spille den sammen med klassikere som «Forever Alone», «Naked Blue» og mange flere favoritter når de inntar bartebyen under Neon.

Bolaget

Siden 2019 har deposisjonert seg som et av Sveriges mest populære band – både på Spotify og på scenen! De fyller dansegulvene til bristepunktet, og fortsetter å sette publikumsrekorder. Gutta står bak megahits som «Kan inte gå» og «Ikväll igen», så nå er det bare å glede seg til tidenes dansegulv på Neon! 


Miriam Bryant

Den kraftige stemmen, karismaen og den uimotståelige sjarmen gjorde at hun raskt ble anerkjent. Det forrige albumet «PS jag hater dig», som inneholder flere multi-platinum-strømmende singler, vant to svenske Grammis i kategoriene «Årets album» og «Årets sang», og ble belønnet med svenske p3 Guld og Musikförlägnarnas pris. I sommer var hun på en stor turné med Veronica Maggio og deres felles låt «Under Någon Ny» er nominert til årets Låt på svenske P3 Guld, blant annet. Nylig gjestet Miriam Hver gang vi møtes på TV2, hvor hun tolket Highasakite-låta «Samurai Swords» med Matoma. Vi gleder oss til hun står på scenen hos oss!

Golfklubb


Med over 35 millioner avspillinger de siste 6 månedene (!) og superhiten «Haien Kommer» som kapret førsteplassen i Norge, har guttegjengen nådd høyder man bare kan drømme om. I løpet av sin relativt korte karriere har de allerede spilt VG-lista, en rekke festivaler og toppet hitlistene på nasjonalt nivå. Trioen har hatt en pangstart og etablert seg som en av de største innen norsk festmusikk og har ingen planer om å lene seg tilbake! Golfklubb serverer de magiske ordene på festival: Stemning, stemning, stemning.

ANNONSERTE ARTISTER:

Jason Derulo (US), Kaizers Orchestra (NO), Astrid S (NO), Tom Odell (UK), Cezinando (NO), Lost Frequencies (BE), Kjartan Lauritzen (NO), Benson Boone (US), Roc Boyz (NO) Emma Steinbakken (NO), Kakkmaddafakka (NO) Loreen (SE), Bolaget (SE), Miriam Bryant (SE), Golfklubb (NO) og 06 Boys (NO) 


ANNONCE