Nyhet

Øya-aktuelle The Avalanches annonserer nytt album

21 låter og gjesteopptredener fra Danny Brown, MF Doom og Father John Misty.

Australske The Avalanches (bildet) har i natt annonsert deres første album siden debutalbumet Since I Left You, som ble en solid kritiker- og publikumssuksess i 2000.

Wildflower inkluderer 21 låter, samarbeid med Danny Brown, MF Doom, Father John Misty, Toro Y Moi, Jennifer Herrema fra Royal Trux, Biz Markie, Camp Lo, Warren Ellis og Camp Lo, samt en singel som heter Frankie Sinatra, som du kan lytte til i bunnen av denne artikkelen.

Det var i april det først ble klart at gruppen var begynt å røre seg igjen, da en håndfull konserter ble annonsert - blant annet en opptreden på denne ukas Primavera Sound i Barcelona. For litt over to uker siden ble det klart at The Avalanches også spiller på Øyafestivalen i Oslo.


— Bandet har turnert med Beastie Boys og Beck, og de har remixa Belle & Sebastian, Franz Ferdinand, Badly Drawn Boy, Manic Street Preachers og andre. Vi gleder oss stort til The Avalanches får opp feststemninga i Sirkus på torsdagskvelden, skrev arrangørene av Øyafestivalen i en pressemelding i forbindelse med annonseringen av gruppen.

Det nye albumet slippes via plateselskapet Astralwerks/Modular i neste måned, og kan allerede nå forhåndsbestilles på rød vinyl gjennom Newbury Comics.

Hør den første singelen fra Wildflower, Frankie Sinatra, her:

ANNONCE