Nyhet

Danny Brown til John Dee!

Detroit-rapperen Danny Brown, en av hiphopens mest unike rappere og innovative stemmer og entertainere det siste tiåret, kommer til John Dee!

Brown er aktuell med sitt sjette studioalbum Quarantasom som ble sluppet i november 2023 til strålende anmeldelser.

Brown er en musikalsk lærd, like kunnskapsrik om Bowie og boom-bap, britisk grime og Detroit-techno, som southern trap og standup. På sine fem første kritikerroste album briljerer Brown med sin virtuose miks av A Tribe Called Quest, De La Souls absurde humor, klubb-mashups av The Jungle Brothers og råskapen til Chi Ali. I løpet av fjoråret rakk også Brown, sammen med JPEGMAFIA, å gi ut det genierklærte albumet SCARING THE HOES som har tronet alle relevante 2023-topplister (, Dette var også GAFFAs anmelder Mikkel Theodor Karlsen sin pick for årets album 2023,).

Her er det bare å gjøre seg klar til fest: «Med låter som «Rolling Stone», «Ain’t It Funny», «Smoking & Drinkin», «25 Buck», «Really Doe, for ikke å snakke om den banalt beleilige «When It Rain», gjøres dansegulvet mellom Hagens lydtelt og scene om til en voksende svamp,» skrev Dagsavisen etter Browns konsert på Øya i 2017.


Billetter i salg fredag 19. januar kl. 10.00.

ANNONCE