Nyhet

De første artistene til årets Sørveiv i Kristiansand er klare

Siv Jakobsen, Razika, Philip Emilio, TOMIN og Maja Gödicke til bransjefestivalen på sørlandet.

Den sørlandske bransjefestivalen Sørveiv, som arrangeres i Kristiansand 28. og 29. oktober, kan i dag løfte på sløret for årets musikkprogram. I dag presenteres de 5 første artistene til programmet.

Siv Jakobsen (bildet), som fikk en solid fem stjerners anmeldelse her i GAFFA etter konserten sin på by:Larm i vinter, Razika, Philip Emilio, TOMIN og svenske Maja Gödicke er alle klare for festivalen.

— Det er herlig å kunne presentere en så spennende rekke av artister allerede i vårt første slipp. Nivået er skyhøyt, og blandingen av sjangre er helt i Sørveivs ånd. Vi har tro på at disse artistene kommer til å nå langt, sier festivalleder Anna Willrodt.

Bookingsjef Jon Gotteberg er langt på vei enig.

— Sørveiv fortsetter å utvikle seg, og vil i år ta steget opp til å bli en av de viktigste nordiske festivalene som presenterer ny musikk og nye artister. Vårt første slipp viser dette til fulle, det er bare å sette av siste helgen i oktober først som sist. Vi er foreløpig alene om noen av disse artistene, og kjempestolte av alle sammen - lytt og bli kjent med de fantastiske talentene som kommer til Kristiansand i høst.

GAFFA var på plass under fjorårets festival.

Du kan lese våre anmeldelser av konsertene til Ary, Gold Celeste, Carl Louis og Blomst her.

ANNONCE