Nyhet

Se den nye musikkvideoen til Sivert Høyem

Den tidligere Madrugada-frontmannen slipper nytt album i slutten av måneden.

Sivert Høyem (bildet) er snart albumklar. 29. januar kommer Lioness, hans sjette soloalbum i rekken, og oppfølgeren til Endless Love som ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA da den ble sluppet i 2014.

I dag ble også musikkvideoen til albumets åpningslåt Sleepwalking Man offentliggjort, og vi har snakket med regissør Kenneth Karlstad som kunne fortelle litt om arbeidet med videoen.

— Vi hadde et ønske om å kunne jobbe mer intuitivt med film, som når man tegner eller lager musikk, så vi skaffet oss fem Hi8 kameraer og dro på en road trip til Frøya i Trønderlag, hvor co-regissør og aktør i videoen Magne Strand Lyngvær har gjort flere av fotoprosjektene sine, forteller han.


De to regissørene fikk ganske fritt spillerom til å improvisere seg frem til resultatet.

— Rammene vi satte oss og tilliten vi fikk fra Sivert og managementet gjorde at vi kunne improvisere og lage filmen ettersom reisen utspant seg. Første tanken når vi hørte låta var at et åpenbart vakkert uttrykk vil bli banalt og forutsigbart; vi ville heller skape bilder og scener som kontrasterte låta og gjorde at musikken oppfordret publikum til å se det vakre i mørket og uroen.

Det ferdige resultatet kan du se her:

ANNONCE