Nyhet

— Stemmen til Sivert er som en hest og kjerre

GAFFA.no - alt om musikk.

Norgesvennen Luke Elliot hadde lenge hatt lyst til å ha med Sivert Høyem på en låt – og nå er singelen Somebody's Man å høre.

— Stemmen hans har samme effekten som en hest og kjerre – det drar med seg alt bak. Det var ett vokalopptak, og så visste vi alle at vi satt på noe helt spesielt, sier New Jersey-mørkerockeren om det norsk-amerikanske stemmesamarbeidet.

LES OGSÅ: Mono i Oslo stenger dørene.


Luke Elliot spilte inn 2015-debutalbumet Dressed for the Occasion i Athletic Sound-studioet i Halden, dit han fløy inn den amerikanske stjerneprodusenten John Agnello.

Elliot gjorde i tiden etterpå en lang rekke opptredener i Norge, der han en tid var bosatt – og ble også med Sivert Høyem ut på hans «Lioness»-turné i 2016.

Klar med nytt album


Til våren kommer Luke Elliots neste langspiller, fulgt av stor turné i Norge og Sverige. Somebody's Man, som er første smakebit ut, har fått en god mottagelse, ifølge Luke Elliot.

LES OGSÅ: Lanserer et konsertprogram dedikert til høstmørket.

— For en morgen! Våknet til tonnevis med flotte anmeldelser, kommentarer fra fans, og telefoner fra radiostasjoner over hele Europa, skriver han på Facebook.


(©NTB)

ANNONCE