Nyhet

Ny musikkvideo fra Don Martin ute nå

Rapperen har fått med seg Chirag Patel, Tommy Tee og Jonas Benyoub på låta 'Ordfører'.

Don Martin (bildet) er mest kjent fra den venstreradikale rap-gruppa Gatas Parlament, som sto bak store deler av norgeshistoriens beste samfunnskritiske hip-hop. 

Nå er han aktuell med singelen Ordfører, som gjestes av Karpe Diems Chirag, Tommy Tee og Jonas Benyoub. Låta er hentet fra hans kommende album Løvehjerter Blant Slangene I En Tigerstad og slippes egentlig ikke før i morgen, men 730.no kunne tidligere i dag presentere musikkvideoen for første gang.

 – Vi snakker for byen. For hverdagsfolk på skole og jobb, for gateplanet, for de som henger utenfor senteret, for de som jobber bak baren, for de som står som sild i tønne hver morgen på alle linjer en halvtime halvveis inne i sine drømmer. For de som ikke har noen megafon inn i riksmedienes hovedoppslag når de slenger med leppa. Det er mange som snakker om Oslo, det er på tide at Oslo snakker tilbake, sier Don Martin til nettstedet.


Artisten sier videre at han vil vise frem sin side av byen, det er et Oslo-portrett av den andre siden av Oslo enn den som kretser rundt de høye herrer og festsaler.

Se musikkvideoen og hør låta her:


ANNONCE