Nyhet

Tommy Tee slipper mixtape & inntar Sentrum Scene

Stjerneprodusent/Norsk Hip hop´s gudfar Tommy Tee slipper mixtape H.E.A.T. Hvordan Elske Alle Tilslutt. I desember slipper Tommy en låt hver dag som en slags julekalender forkledd som en mixtape. Eller er det egentlig et album?

På prosjektet sikter Tommy Tee i hvertfall høyt, bredt og dypt og har ekstra fokus på nye og uetablerte artister. Av nye stemmer kan nevnes norsk-palestinske Amir, Monir Baws og løkkas store sønn Ari Bajgora. En del av de unge stjernene med på tapen er dog litt mer kjente: T-Section, Rambow, Oscar Blesson og Tyr er alle artister som er "Takin Ova" musikkbransjen om dagen.

Av etablerte kan nevnes Arif på låten “15 CID” som kommer ut 15. desember, Lars Vaular på låten “11 Breatheandstop” som kommer ut 11.12 og den unge legenden Jonas Benyoub som stiller opp på låta "14 Star Peace" som kommer 14. desember. Veteranen Poppa Lars assisterer på mix og master. Mixtapen finner du her. Nye låter addes på hver dag

Tommy feirer også 25 år med "Takin Ova" -låten som for alvor satte norsk Hip Hop på kartet. Mixtape og feiring kulminerer i en megakonsert på Sentrum Scene med nye og gamle TP Allstars 15. Desember. På konserten kan du forvente et stjernelag av de beste som har vært innom studio hos Tommy Tee de siste 25 årene, i tillegg til en overraskende legende fra over Atlanteren. En verdig juleavslutning for et herlig år.


Hip hop er 50 år, Takin Ova 25 år og National Rap Show P3 30 år. Av de legendariske programmene på P3 fra P3´s etablering er NRS det eneste showet som fortsatt lever. Begivenheten ble feiret med brask og bram forrige fredag. NRS ruller fortsatt videre med Tommy, Isak og Gisle bak spakene-Hver eneste fredag på NRK P3.

 

ANNONCE