Nyhet

Kanye West skjeller ut Pink Floyd-produsent på Twitter

Rapperen tar til kraftig motmæle etter å ha blitt kritisert av Bob Ezrin.

"Jeg har synes synd på barna dine. Jeg vil gjerne sende dem gratis Yeesys (rapperens sko-merke red.anm.) for å gjøre godt igjen den ydmykelsen du har bragt over din familie". Dette er bare en av de mange Twitter-meldingene Kanye West har skrevet etter at produsenten Bob Ezrin skrev et innlegg i bransjeveteranen Bob Lefsetz' nyhetsbrev, hvor han kritiserer Kanye og skriver at han ikke er noe særlig i forhold til andre musikere som opererer i dag. Det skriver NME.

Bob Ezrin, som blant annet produserete The Wall sammen med Pink Floyd og Berlin sammen med Lou Reed, og som ellers har jobbet med Peter Gabriel, KISS og Alice Cooper, skriver i sitt bidrag til nyhetsbrevet at vi neppe kommer til å sitere Kanye Wests tekster om 20 år.

"I motsetning til andre musikere innen hans sjanger som Jay Z, Tupac, Biggie og til og med MC Hammer for den saks skyld, er det usannsynlig at vi vil sitere fra særlig mange av Kanyes låter om 20 år. Han har ikke presentert nye retningen innenfor den offentlige diskurs som N.W.A., eller introdusert verden for en ny kunstform slik som Grandmaster Flash, eller adressert meningsfulle og minneverdige sosiale problemer gjennom sin musikk slik som Marshall, Macklemore og Kendrick".


Da Kanye West leste dette gikk det selvfølgelig ikke stille for seg på hans foretrukne sosiale medie, Twitter. Rapperen brukte hele 14 tweets på å skjelle ut produsenten, som også sammenlignet West med den type blotter som avbryter en kritisk kamp ved å løpe naken over banen.

Her kan du se en oppsummering av Kanye Wests Twitter-meldinger (via NME):

ANNONCE