Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Grimes, Death By Unga Bunga og Sondre Justad er blant våre sterkeste live-anbefalinger denne uka.

Vi i GAFFA-redaksjonen fortsetter vår ukentlige spalte med konsertanbefalinger.

Denne uken skjer det også mye kult i hovedstaden, Stavanger og Trondheim. Dere får blant annet Grimes (bildet), den utrolige kule Le1f og vår folkeskjære nordlending Sondre Justad i Oslo. Stavanger byr på rockegutta i Death By Unga Bunga og Trondheim har visesangeren Silja Sol og videpoptrioen Ask på tapeten.

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].


Grimes: Rockefeller, Oslo 23. februar

Denne kanadiske jenta lager rivende god elektro-pop, det er tre år siden hun spilte på Øyafestivalen hvor lyden ikke var helt med henne, men vi vet jo at ho kan. Denne gangen er vi ganske sikre på at dette kommer til å veldig bra. Hun har en barnlig stemme og sounden er utrolig fet.

Grimes er noe Oslo-folket må få med seg - en konsert som garantert piffer opp livet på en tirsdag.

Death By Unga Bunga: Folken, Stavanger 27. februar


Solskinnsrockegutta i Death By Unga Bunga kan vi love dere kommer med mye glade melodier og snertne gitarriff. De er fulle av entusiasme og lager fult trøkk på scenen. Vi kan vel si at disse gutta gjøre en ellers grå og kjedelig hverdag veldig artig.


Stavanger-folk: Ta turen på Folken og få en heftig kveld!

Le1f: Blå, Oslo 25. februar


Dette tror vi blir utrolig fett, en blanding av rap og elektronika. Den homofile rapperen har fått massiv skryt for sine sterke tekster. Og han kommer nok til å skape fet stemning på scenen denne kvelden.

Det er rett og slett gode odds for at dette blir en rå aften - Blå er stedet du skal dra til på torsdag.


Silja Sol: Samfundet, Trondheim 26. februar

Bergensjenta fikk nesten full pott her i GAFFA for sitt siste album Væremeh. Silja Sol er enkel i måten hun lager låter på, alt er rett frem og konsist. Hun er en dyktig låtskriver og stilsikker og trygg på det hun gjør.

Dere tror kanskje en hel konsert med vise-pop fort kan bli kjedelig, men det blir ikke det med Silja Solstråle på scenen. Vi anbefaler alle i Trondheim å ta turen denne fredagen.


Visepoptrioen Ask spiller også på Samfundet denne kvelden.

Sondre Justad: Rockefeller, Oslo 26.februar


Norges neste store pop-prins. Dette er hans andre konsert på Rockefeller - en konsert som ble satt opp da hans opptreden samme sted i desember ble utsolgt. Og denne er også blitt utsolgt.

Det siste året har Sondre Justad gått fra å være en Lofoten-gutt med øye for musikk, til å bli kjent over hele Norge. Det blir garantert høyt tempo på scenen, og han er flink til å underholde publikum med sjarmen sin. De som har sikret seg billetter kan bare glede seg enormt til å se den smørblide-nordlendingen.


Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under artikkelen eller på Facebook-siden vår!

ANNONCE