Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

Anderson .Paak, Half Moon Run og Electric Eye er blant våre sterkeste live-anbefalinger i uka som kommer.

Vi i GAFFA-redaksjonen fortsetter vår ukentlige spalte med konsertanbefalinger.

Også denne uken skjer det mye fint, og det er litt av et utvalg. Lissie starter norgestunéen sin, vi får besøk av den canadiske sensasjonen Half Moon Run, og det er utsolgt konsert med Anderson.Paak And The Free Nationals (bildet) på Parkteatret. Electric Eye starter også sin turné i hovedstaden og spiller på Blå, og det er også duket for Blastfest i Bergen. Her er det noe for alle, så det er bare å finne ut hvor du vil dra.

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].


Half Moon Run: Parkteatret, Oslo 20. februar

Det canadiske bandet kommer endelig til Parkteatret igjen, sist gang de spilte der fikk de mye skryt av oss i GAFFA, og vi forventer intet mindre denne gangen. Disse gutta er velspilte, lydbildet er komplekst og luftig, og settet er som regel variert. Dette blir en perfekt lørdag kveld for musikkglade mennesker. Det blir også duket for en flott oppvarmingsartist med navn Aidan Knight. Vi synes alle bør starte kvelden sin på Parkteatret denne kvelden.


Lissie: Sentrum Scene, Oslo 21. februar

Vi er alle glade over at Lissie skal ut på norgesturné igjen. På fredag slapp hun sitt nye album My Wild West, og vi likte det svært godt. Hun leverer alltid gode show og sjarmen hennes smitter over på alle i salen. Lissie har tatt på seg rockeskoa igjen også, som vi savnet noe på hennes forrige plate. Dette blir en perfekt avslutning på uken, så ta turen til Sentrum Scene på søndag - eller se henne i Kristiansand eller Stavanger denne uka - eventuelt i Trondheim eller Bergen i neste uke.

Turnédatoer finner du på GAFFA LIVE.

Electric Eye: Blå, Oslo 17. februar


Vi gleder oss stort til å se Electric Eye i hovedstaden denne uken. Dette bergensbandet har tidligere fått mye skryt av oss i GAFFA-redaksjsonen. De er i tillegg ute med nytt album Different Sun som vi også ga masse ros. Vi kan love dere blytunge rytmer, seige gitarriff og ufattelig god stemmning. Etter turnéstarten på Blå går turen videre til Bergen, Stavanger, Haugesund og Trondheim de påfølgende dagene.

Anderson .Paak And The Free Nationals: Parkteatret, Oslo 16. februar


Dette er ukens høydepunkt, og dessverre er konserten utsolgt. Dere som har fått tak i billetter er utrolig heldige som får sett denne karen. Han har sin egen måte å utrykke følelser på. Som vår anmelder sa, han er en gammel sjel som endelig trer inn på den store scenen. Han lager musikk enhver vil like, og han herjer på den urbane musikkscenen for tiden. Vi skulle ønske alle kunne fått se dette, for det blir så bra.


Heldigvis blir det nye muligheter på hele tre av årets festivaler; Uken i Bergen, Skral i Grimstad og Øyafestivalen i Oslo.

Blastfest: Garage og USF Verftet, Bergen 17. - 20. februar


Det er duket for Blastfest i Bergen igjen, og det er mange gode artister og band på plakaten blant annet Gorgoroth, Abbath, 1349 og Taake - og mye andre godsaker. Er du klar for å headbange og høre masse god metal-musikk anbefales det absolutt å ta turen til denne festivalen i Bergen.

Les mer om festivalen i GAFFAs Festivalguide.


Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under artikkelen eller på Facebook-siden vår!

ANNONCE