Nyhet

John Legend gjester Kygos debutalbum

Avslører flere samarbeidspartnere på 'Cloud Nine' som slippes i neste måned.

I forrige uke ble det avslørt hvilke artister som spiller på Kygos egen festival i hjembyen denne sommeren, en festival som nå er totalt utsolgt. Nå i kveld kan også apparatet bak det norske stjerneskuddet bekrefte hvem som gjester hans etterlengtede debutalbum Cloud Nine, som slippes 13. mai.

Ifølge avisen VG er det aller største navnet i bunken selveste John Legend som skal ha funnet tonen med den unge bergenseren i Los Angeles allerede i fjor høst, og som gjester på låta Happy Birthday.

I tillegg dukker også Matt Corby, Tom Odell, James Vincent McMorrow, Foxes, Conrad Sewell, Parson James, Maty Noye, Will Heard, Labrinth, Kodaline, Rhodes, Julia Michaels og søskenduoen Angus & Julia Stone opp som gjesteartister på albumet.


— Det kommer til å være en god del forskjellig. Jeg har allerede sluppet FirestoneID og Stole The Show, som alle kommer til å være med på albumet. I tillegg har jeg veldig mye variert innenfor ulike sjangre som jeg gleder meg til å vise frem. Noe er nesten litt blues-inspirert, og annet vet jeg ikke helt hvordan jeg skal definere, sa Kygo til GAFFA om albumet da vi møtte han før hans opptreden på fjorårets Bergenfest.

Les hele intervjuet her.

Her kan du høre den siste smakebiten fra det kommende albumet i form av singelen Fragile:

ANNONCE