Artikkel

10 låter til de som feirer valentinsdagen alene

GAFFA.no – alt om musikk!

Her er spillelisten for en valentinskveld i godt (selv)skap, som både lar deg dvele i ensomhet, men også gir deg styrke og kraft til å komme deg gjennom kvelden.

Dagen er her. Dagen du enten elsker eller frykter. Ja, det er Valentinsdag, og enten du liker det eller ei, har det etter hvert blitt enda en amerikansk tradisjon det norske folk har snappet opp.

Enten dagen står på store kjærlighetserklæringer og romantisk date med lys og roser på bordet, eller kvelden skal tilbringes alene på sofaen med dynen som et klemmeselskap, kan den perfekte spillelisten være forskjellen mellom vinst og tap.

Hør spillelisten nederst i saken. 

Robyn – Dancing on My Own

Du er singel, du er alene, men du er ikke ensom fordi du er en independent woman. Du kan danse med deg selv. Lytt til dette poppede nummeret og dans deg hele kvelden gjennom.

Adele – Someone Like You

Har du fått hjertet ditt knust? Har du mistet den du trodde var din eneste? Ikke bekymre deg, havet er fullt av fisk, og som Adele synger, "Never mind I'll find someone like you". Denne sangen kan gi deg styrke, men også anledning til å felle en liten tåre.

Tom Odell – Another Love

Relasjoner er ikke alltid en dans på roser, og de kan ta mer enn de gir. Denne sangen er både for deg som sliter med et knust hjerte og for deg som trenger å bli minnet på at et forhold ikke nødvendigvis er det rette for deg. La de vakre pianotonene omslutte deg med en musikalsk klem.

Anastacia – I'm Outta Love

Her får du et skudd med styrke direkte inn i årene fra selveste Anastacia. Det er vanskelig å ikke bli i godt humør med denne 00-tallsklassikeren.

Billie Eilish – When the party's over

Litt melankoli og selvmedlidenhet skal det også være rom for denne kvelden, derfor finnes det ikke noe bedre selskap enn Billie Eilish. Dette nummeret lar deg trekke dynen helt opp under haken og forsvinne bort med Eilishs vakre stemme som forteller deg at du ikke er den eneste som kommer hjem til en tom leilighet.

Ne-Yo – So Sick

En ekte klassiker når det kommer til "hjertesorg" og håndtering av sivilstatusen. Ingen kjærlighetssanger, ingen tårer, bare lukk gardinene og forsvinn inn i dette sporet.

Jeff Buckley – Forget her

Kanskje det er en spesiell person som dukker opp i hodet på Valentinsdagen. Men gjør som Jeff Buckley og bare glem det. Hør heller på denne sangen med en av de mest legendariske sangstemmene i nyere tid. Da bør du nok komme på bedre ideer.

R.E.M – Everybody hurts

Det kan ikke sies mye enklere enn R.E.Ms låt nummer “Everybody Hurts”. Tittelen er ikke til å diskutere med. Alle kommer til å oppleve sorg og bli såret. Heldigvis kan man høre på denne sangen og bli minnet på... at slik er livet.

The Rolling Stones – Miss You

Igjen, det kan være en spesiell person du savner på Valentinsdagen, men hvem er bedre til å distrahere deg enn en av rock'n'rolls mest legendariske band. Denne låten inneholder både lengsel og frustrasjon, men fortvil ikke! Hele herligheten serveres med et gitarriff som er så deilig og groovy at man ikke kan fokusere på noe annet enn nettopp det. 

Outkast – Roses

Spillelisten skal selvfølgelig også inneholde plass til OutKasts utmerkede spor «Roses». I tillegg til å sette deg i godt humør og gi kvelden et lite nikk til festbarometeret, gir den også fra seg det veldig kloke budskapet: Husk at roser i virkeligheten lukter dritt.

 

HØR SPILLELISTEN HER:

ANNONCE