Nyhet

KYGO TIL TELENOR ARENA MED SIN VERDENSTURNÉ

Kygo er klar for verdensturné og fredag 8. november kommer han hjem til Norge for å lage tidenes fest i Telenor Arena! Med seg som special guest har han GRYFFIN og Victoria Nadine.

I dag annonserte superstjernen, produsenten og DJen første del av sin verdensturné, hvor han gjester Nord-Amerika, Europa og Storbritannia. Kygo er den mestselgende artisten innenfor sjangeren, og datoene i 2024 markerer hans første turné siden 2018 og bringer det utrolige liveshowet til hele verden! Den imponerende produksjonen vil inneholde Kygos signaturpiano, strykere, sangere og trommeslagere.

Verdensturnéen besøker ikoniske arenaer verden over, inkludert steder som Hollywood Bowl i Los Angeles, Brooklyns Barclays Center, i tillegg til showet på hjemmebane på Telenor Arena i Oslo.

Kygo sier følgende: "Norge - Jeg gleder meg helt sinnsykt til å ta med dette showet og turneen hjem for å dele det med alle dere! Det blir en fantastisk kveld med Gryffin og Victoria Nadine som oppvarming, og jeg gleder meg til å spille nye og gamle låter! Ses i Oslo <3".


Billetter i salg fredag 26. april kl. 10.00.

ANNONCE