Nyhet

Norske artister streamer for Syria

Nå kan du sjekke ut ny norsk musikk samtidig som du gjør en god gjerning.

Det er ikke bare norgesaktuelle Imagine Dragons som er ute for å støtte syriske flyktninger gjennom musikken i disse dager. Også norske artister har samlet seg rundt initiativet #StreamingForSyria - et digitalt album hvor 99 norske artister har bidratt med låter. Hver gang du streamer en av låtene går et lite bidrag direkte til flyktningehjelpen og målet er at 100.000 nordmenn skal spille ti låter hver. Dersom kampanjen lykkes med målet vil organisasjonen motta 60.000 kroner til sitt arbeid med syriske flyktninger.

— Vi fikk henvendelser fra artister som lurte på hva de kunne gjøre for å avhjelpe den grusomme situasjonen mange befinner seg i for tiden. Så vi sendte ut følere til artister, og fikk overveldende respons og ballen begynte raskt å rulle, sier David Gjester i Indigoboom som står bak kampanjen.

Blant artistene som har bidratt med låter finner vi Anja Skybakmoen (bildet), Tooji, El Cuero, Bare Egil Band, Black Debbath, Einar Stray Orchestra og en lang rekke mindre kjente artister. Her kan du altså få muligheten til å sjekke ut masse ny musikk samtidig som du gjør en god gjerning!


Stream for Syria her:

ANNONCE